GPeC la Internetics? :))) How about that? :)

Da. Ne place mult site-ul Galei si l-am inscris. Asta pana cand o sa avem sectiune dedicata realizarii site-urilor la GPeC si ne inscriem la noi… :)

Am avut niste nelamuriri in formularul de inscriere (ma refer la campuri care nu aveau legatura cu profilul site-ului GPeC.ro), dar am trecut peste ele. La unele n-am raspuns, la altele am pus intrebari. Irina de la Internetics (sper ca nu i-am gresit numele) a fost excelenta si ne-am amuzat amandoi vis-à-vis de aceasta inscriere. Chiar sper sa o si cunosc personal – asadar, Irina daca ai timp si chef te invit oficial la Gala Premiilor eCommerce.

Nu pot sa nu zambesc, cand ma gandesc ca pe majoritatea juratilor Internetics ii cunosc personal. Fiti obiectivi ca noi va respectam decizia asa cum este ea si promitem sa nu negociem! :D

PS: cred ca e printre cele mai funny inscrieri din istoria Internetics. Cum spunea si Irina necontenind sa zambeasca “eu cunosc evenimentul dvs. si citesc constant tot ce scrieti; imi dau seama ca v-ati inscris din curiozitate.” :)

Tags: , ,

Leave a Reply