Back to work

La multi ani tuturor si sa aveti parte de un an asa cum v-ati propus!

- Azi mi-am inceput activitatea prin a lansa o invitatie la prima intalnire ANEC (Asociatia Nationala pentru E-Commerce). Asta pentru ca o buna parte din magazinele online cu care stau de vorba si-au dorit ca ANEC sa prinda viata si sa nu ramana doar la stadiul de ONG, fara activitate. Asadar, am trimis invitatia pe mail catre mai multi administratori de magazine online. Am avut parte de o reactie cel putin ciudata a domnului Iulian Constantinescu de la ShopIT. Pe blogul lui puteti citi despre ce e vorba mai exact.

- Tot azi am primit un comunicat de presa interesant. Primul magazin online de sigle – www.siglata.ro. Nu am analizat (pentru ca oricum nu sunt un profesionist in domeniu) calitatea siglelor, dar am apreciat enorm ideea. Oameni tineri, absolventi de Arte Plastice care au lansat un “magazin online” original. :) Felicitari!

- Acum 5 minute primesc un mail de la www.fler.ro – magazin recent lansat in care sunt intrebat ce e cu intalnirea ANEC afland despre aceasta de la un furnizor. I-am explicat propunerea mea si am dat link si catre opinia domnului Iulian Constantinescu. Omul a citit si-a zis: “ok, vin la intalnire”. :)

- cifrele Romcard ne arata o crestere interesanta a comertului electronic romanesc in 2007. Aproape 450 de mii de tranzactii online cu cardul in sistemul 3D Secure in valoare aproximativa de 33,3 milioane Euro. Personal, estimasem 35 de milioane Euro dar diferentele (nu in totalitate) pot surveni si din fluctuatiile cursului valutar. Oricum, un bliant cel putin ok pentru 2007 in .ro fata de 2006 (9,5 milioane EUR).

- nu in ultimul rand, am avut parte de un Craciun si de un Revelion asa cum mi-am dorit. :)

2 Responses to “Back to work”

  1. adiz says:

    pacat ca siglata au inceput ca orice site studentesc …. f mult spam …

  2. Andrei Radu says:

    Eu n-am primit pana acum spam de la ei, dar daca asa o fi, pacat… Chiar apreciasem ideea mult.

Leave a Reply