Incep inscrierile membrilor in ANEC

Astazi, 06.02.2009, am trimis celor care au fost prezenti la intalnirea ANEC din 30 ianuarie 2009, cererile de adeziune la Asociatie. Taxa de inscriere este de 120 EUR, taxa propusa de cei prezenti la intalnirea ANEC, urmand ca nivelul cotizatiei anuale sa fie stabilit de catre primii membri ANEC la intalnirea din 27 februarie 2009. Taxa de inscriere va servi drept bugetul initial al ANEC si va fi folosita in cadrul primelor proiecte ale Asociatiei (proiecte care vor fi stabilite tot la intalnirea din 27 februarie), iar aceasta se plateste o singura data.

Cu riscul de a ma repeta, ii rog pe cei interesati de activitatea ANEC (care vor sa devina membri) sa propuna proiecte viabile de care Asociatia s-ar putea ocupa in perioada imediat urmatoare. Cred cu tarie ca acestea sunt mult mai importante decat o taxa de inscriere.

Multumesc si astept propunerile voastre pe grupul de discutii ANEC.

Andrei Radu

Presedinte ANEC

3 Responses to “Incep inscrierile membrilor in ANEC”

 1. Doina Osman says:

  Excelenta initiativa de infiintare ANEC ! Sper sa lucram impreuna pentru “binele general” care asigura premizele “binelui individual’.
  As dori ca UNIWAY SRL (structura romana a UNIWAY SA Belgia) sa devina membra. Cred insa ca am nevoie sa inteleg mai multe despre mijloacele prin care v-ati gandit sa actionati pentru realizarea obiectivelor enuntate.
  Nu am reusit sa gasesc/citesc drepturile si obligatiile membrilor , mai mult decat taxa de inscriere.
  Ma puteti ajuta sa inteleg mai mult ?
  Cordial,
  Doina Osman
  director UNIWAY SRL

 2. Andrei Radu says:

  Sarutmana Doina si multumesc pentru interes si feedback.

  In post-ul meu de mai sus exista un link catre grupul de discutii ANEC de pe Yahoo Groups. Te invit sa te inscrii, pentru ca acolo vei gasi statutul ANEC in format electronic – il poti downloada si citi cu atentie si vei gasi inclusiv drepturile si obligatiile membrilor. De asemenea, tot pe grup vei gasi cateva propuneri de proiecte dezvoltate de noi (te invit, de asemenea, sa le citesti si sa ne spui parerea ta).

  Astept feedbackul tau fie aici, fie direct pe grup sau pe mailul meu: andrei.radu@linkmagazine.ro.

 3. De curand am lansat Shop Xpress (www.shop-xpress.ro), o unealta la indemana oricarui roman de a da startul la cumparaturile online.

  Va invit sa aruncati o privire pe acest proiect si sa va spuneti parerea. In numai 2 minute poti avea magazinul tau online, fully functional.

  Bafta si ne vedem la urmatoarea reuniune eCommerce.

Leave a Reply