Primul seminar online de comert electronic

Liviu Taloi a sustinut ieri primul seminar online de comert electronic (WebSell-1) pe parcursul a 2 ore si 15 minute. La un moment dat au fost peste 40 de participanti si mi-a placut mult faptul ca a existat interactivitate – multe intrebari si lucruri interesante, chestiuni pertinente si esentiale pentru orice business online.

Printre cele 45 de slide-uri de prezentare, Liviu a strecurat si cateva poll-uri din care au rezultat cifre interesante. Le puteti citi la Liviu pe blog. Tot acolo gasiti si o parte din prezentarea de ieri. In principiu, Liviu a punctat basics-urile de care trebuie sa tina cont orice magazin online (de la raportarile periodice asupra eficientei angajatilor sau a campaniilor de publicitate derulate, pana la SEO, marketing, Google Analytics etc.).

Din punctul meu de vedere, WebSell-1 mi s-a parut un real succes – si cred ca nu sunt singurul care crede asta. Felicitari Liviu si la mai mare!

PS: Cei care apreciaza calitatea informatiilor transmise de Liviu, pot plati taxa de participare prin intermediul platformei puse la dispozitie de Kubu.

Tags: , ,

One Response to “Primul seminar online de comert electronic”

  1. Florin says:

    Pacat ca unii dintre noi care suntem interesati de asa ceva,stam undeva departe prin tara,noroc cu blog-urile.

Leave a Reply