Mugur Frunzetti paraseste MarketOnline

Azi am primit un mail de la Mugur prin care aflu ca, dupa 3 ani de activitate in pozitia de director general al MarketOnline, Mugur Frunzetti isi anunta retragerea “completa si definitiva” – dupa cum a subliniat personal. Potrivit lui Mugur, conducerea nou infiintatei societati Kelion Online Management (care administreaza in prezent MarketOnline, MediaDot, Aztery si Ghelir) a fost preluata de Catalin Mihailescu, actionar majoritar.

Explicatia retragerii lui Mugur Frunzetti este data chiar de el in mail: “Magazinele au acum de cine sa fie conduse, Catalin Mihailescu fiind asociatul majoritar al societati care le detine. Alaturi de ceilalti investitori pe care-i are, au o conceptie si o strategie noua de dezvoltare, in care nu cred si in care nu ma regasesc, de aceea cel mai bine este sa fac un pas inapoi si sa-i las sa o aplice.”

4 Responses to “Mugur Frunzetti paraseste MarketOnline”

  1. [...] Andrei Radu) Pana la urma nu contează cine conduce societatea, contează cum e condusă şi serviciile [...]

  2. [...] e tot in mana unui furnizor important (stire inca neconfirmata de vreo parte – Mugur Frunzetti care a iesit spectaculos din business sau Catalin Mihailescu, actualul actionar majoritar). Acu’, daca imi aduc eu [...]

  3. Nu stiu daca crede sau nu crede, nu stiu daca este mentalitatea imprimata de Mugur sau de noua conducere, dar ieri mi-am promis sa nu mai cumpar in viata mea de la MEDIADOT nimic. Motivul care ma determina este atitudinea fata de clienti si NESIMTIREA dansilor.

  4. Mugur says:

    Gabi …. cum adica nu stii …. evident e de la mine, doar asta m-am chinuit 3 ani cate 20 de ore pe zi, sa invat toti colegii cum sa fie nesimtiti … :(

Leave a Reply