MARE ANUNT MARE!

Cautam oameni talentati care sa isi doreasca sa filmeze spoturi video pentru Gala Premiilor eCommerce 2009. Uite ce vrem:

- o fata HOT si SMARTĀ  (cautam perfectiunea intruchipata? :) )

- o doamna la aprox. 40 de ani gen Coana Chirita (de asemenea, inteligenta si simtul umorului sunt necesare)

- un domn aprox. 30 de ani (tipul intelectualului) – finut, costum, business-man. :)

- o doamna in varsta prea funny!

Cam atat. Evident, vorbim despre Gala Premiilor eCommerce, unde intotdeauna lucrurile au fost si raman serioase deci nu-ti face probleme ca am devenit peste noapte traficanti de carne vie. :) Si la fel de evident, muncim si “papam”.

So, daca ti-am starnit curiozitatea si crezi ca te incadrezi in una din cele 4 variante, scrie-mi pe mail: andrei.radu@linkmagazine.ro. O sa am nevoie de o descriere de-a ta, o poza, o motivatie… pe scurt, cateva randuri despre tine.

Iar pentru cei carora le-am starnit curiozitatea cu spoturile video… mi-a trecut acum prin cap un concurs: care crezi ca e povestea spoturilor? Poti s-o scrii sau nu (in cazul in care crezi ca am ramas in pana de idei). Pentru noi e doar de fun si tare sunt curios daca ghicesti. Nu stiu ce premiu iti dam, dar promit ca-ti dam un premiu la fel de traznit ca povestea ta in seara Galei. Ce zici?

3 Responses to “MARE ANUNT MARE!”

  1. Interesant, doar ca mai trebuie rafinata ideea… si atunci o putem promova pe Concursuri Online (concursuri.biz)

  2. Andrei Radu says:

    @Alter Ego, multumesc de sprijin dar nu vreau sa promovez concursul. Asa cum spuneam, este just for fun – de-asta si ideea nu e asa “rafinata”. Thx again!

  3. Atunci va astept cu concursul de la GPeC…

Leave a Reply