Blitz 1.0

- am lansat un spot video viral pentru Gala Premiilor eCommerce 2009. Il puteti vedea aici. Pentru cei care inca nu au inteles notiunea de viral: scriptul spotul-ui este exagerat intentionat si, evident, comertul electronic nu se rezuma doar la cumparaturi “rusinoase”. E un simplu aspect, facut for fun, cu scopul de a fi amuzant. Sper sa ne fi reusit.

- ne pregatim de jurizarea celor peste 60 de magazine online inscrise la GPeC anul acesta. Nu pot decat sa le multumesc tuturor pentru incredere si sa le urez bafta in competitie! Doar simpla lor participare le aseaza pe o treapta superioara fata de celelalte magazine dintr-un singur considerent: they have balls and they do care about a clean eCommerce Market!

- pe 22 septembrie voi fi la Brasov vorbind despre piata de comert electronic in cadrul evenimentului organizat de Claudiu Gamulescu. O sa-mi faca mare placere sa va intalnesc, sa discutam degajat, sa imi puneti multe intrebari si sa ciocnesc o bere cu voi. :)

- testele de uzabilitate GPeC vor fi criminale anul asta. :(

- Claudiu Gamulescu m-a intrebat azi daca am o prezentare publica despre mine (un scurt CV) pe care sa il publice pe site-ul Online Business Forum. L-am facut, iar acum e public:

“Sunt un provincial. M-am nascut in Alexandria, in inima Baraganului si tot acolo mi-am petrecut copilaria si anii de scoala. Am ajuns in Bucuresti odata cu inceperea facultatii. Am lucrat la un Internet Café ca supervisor ca sa-mi castig banii de studentie, mai apoi intr-un ONG, la un radio si, in final, in presa scrisa. Am inceput propriul business la 22 de ani cu bani imprumutati si tot ce am facut a fost sa perseverez, sa muncesc noaptea, sa imi placa ce fac. Nu sunt deloc destept si am multe bube in cap.

Azi am 5 ani de experienta in analizarea pietei de comert electronic, organizez Gala Premiilor eCommerce de 4 ani, despic firul in patru pe zona de online – dar nu sunt cu nimic mai destept, am doar ceva experienta pe care o impart cu voi. Atat cat imi mai permite timpul, lucrez de zor la un roman (pur beletristica) despre viata, dragoste, deceptii si lucruri minunate.

Sunt Andrei Radu.”

Leave a Reply