Vrei sa afli mai multe despre afacerile online? Pune intrebari pentru Gala Premiilor eCommerce si te trimitem un weekend in Barcelona cu o camera foto cu care sa imortalizezi momentele placute! :)

Despre ce e vorba?

Daca esti antreprenor sau daca ai deja un business online si ai nelamuriri sau chestiuni la care doresti raspuns (ca sunt intrebari legate de legislatia in e-commerce, de uzabilitate, de masurarea conversiei, de nise in e-commerce, de nivel investitional, de plan de afaceri, de fluxul unei comenzi etc. etc. etc.), adreseaza intrebarile tale intr-un e-mail la andrei.radu@linkmagazine.ro pana pe data de 15 octombrie 2009.

Poti pune maxim 3 intrebari – ne rezervam dreptul de a alege intrebarile pertinente, concrete, la obiect. De asemenea, poti indica o persoana de la care doresti raspunsul si incercam sa o aducem la Gala. Daca nu putem, alegem noi un speaker potrivit/avizat sa raspunda la intrebarile tale.

Ce castigi?

In primul rand, know-how de calitate si o opine specializata.

In al doilea rand, te rasplatim cu unul din premiile oferite de partenerii nostri:

De ce …and counting?

Pentru ca oricine (magazin online sau alta companie) poata deveni sponsor al acestui concurs. Nu impunem nimanui un buget minim pentru premii – puteti oferi ce considerati voi de cuviinta.

Hai la treaba! Ask questions! Aflati ce va intereseaza si castigati cu Gala Premiilor eCommerce! :)

PS: aici aveti comunicatul oficial al competitiei: http://www.gpec.ro/noutati-si-opinii/noutati-gpec/intreaba-si-castiga-la-gpec-2009.html

5 Responses to “Vrei sa afli mai multe despre afacerile online? Pune intrebari pentru Gala Premiilor eCommerce si te trimitem un weekend in Barcelona cu o camera foto cu care sa imortalizezi momentele placute! :)”

 1. Pot prelua ideea pe Concursuri Online ? Ar fi fost interesant si concursul pentru cei care ghicesc magazinul anului, ca in anii precedenti…

 2. [...] Ce poti sa primesti … hmmm … un weekend la Barcelona ? Camere foto Panasonic ? vezi aici lista de premii [...]

 3. Paul Golban says:

  As avea mai multe intrebari, insa nu vreau regulile dumneavoastra. Poate ma indreptati catre un link unde putem dezbate. Multumesc.

  De ce nu sunt inrolate in 3D secure cardurile business de la VI si MC?

  Dupa ce o persoana face plata on-line, este legal sa i se ceara o copie a buletinului sau pasaportului pentru autentificarea tranzactiei? – la fel ca in cazul tranzactiilor card present.

  Exista cursuri de “fraud prevention” in Romania ?

  Va doresc numai bine!

 4. Andrei Radu says:

  @Paul: nu stiu la ce te referi cand spui “nu vreau regulile dumneavoastra”. Ce reguli? Cat priveste intrebarile, cred ca le putem dezbate aici:

  1. Exista carduri preinrolate in 3D Secure fie ca sunt Visa, fie ca sunt MasterCard – cred ca acest lucru depinde exclusiv de banca si nu de organizatia emitenta a cardului.

  2. E prima oara cand aud asta… Cine sa ii ceara o copie dupa buletin? Magazinul online? Personal, nu am intalnit niciodata acest lucru cand am platit online si nu, nu mi se pare normal. De asemenea, nici nu cred ca e legal sau nu e ceva clar stipulat in lege vis-a-vis de acest lucru.

  3. Nu exista. Dar exista multe articole, workshop-uri, conferinte in care se vorbeste despre modalitatile de prevenire a fraudelor. Recomand blogul ePayment sau articolele de pe http://www.link2ec.ro in ce priveste frauda si prevenirea ei.

Leave a Reply