Peste 100 de magazine online participa la Gala Premiilor eCommerce 2010!

Ieri, 12 august 2010, s-au incheiat inscrierile pentru cea de a V-a editie a Galei Premiilor eCommerce. Desi inca nu sunt aprobate toate magazinele participante din punct de vedere al criteriilor de preselectie, organizatorii anunta un numar-record de inscrisi: peste 100 de comercianti.

Notorietatea Galei Premiilor eCommerce se traduce in cifre: peste 100 de magazine si-au exprimat intentia de participare in competitie desi inca pe website-ul Galei nu figureaza toti concurentii.

“In ultimele zile de inscrieri, ne-am trezit cu un val de solicitari si pentru ca trebuie sa analizam riguros fiecare site din punct de vedere al respectarii criteriilor de preselectie, avem un delay in ceea ce priveste afisarea tuturor participantilor”, explica Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei. “Toti comerciantii vor trece prin aceleasi filtre de preselectie si li se vor emite recomandari in cazul in care exista criterii pe care – dintr-un motiv sau altul – nu le intrunesc. Insa, cei care s-au inscris pana pe 12 august, pot sta linistiti ca nu vor pierde competitia, chiar daca dureaza un pic mai mult sa ii analizam”, continua Radu.

Potrivit organizatorilor, lupta de anul acesta nu se va mai duce pe segmentul IT&C, ci pe segmentul “fashion”.“Personal, nu stiam ca exista atat de multe magazine online care comercializeaza articole de vestimentatie si accesorii. Am fost surprins sa vad cum s-a schimbat polul competitiei din IT&C in fashion, unde la o prima vedere estimez aproximativ 25 de concurenti”, spune Andrei Radu. “Gala de anul acesta ne-a demonstrat ca onestitatea, transparenta si obiectivitatea cu care am obisnuit piata, aduc rezultate palpabile: am doborat orice record din ultimii 5 ani si avem peste 100 de magazine care si-au exprimat intentia de participare in competitie. Le multumim pentru increderea acordata si ne bucuram ca au ales GPeC”, conchide Andrei Radu.

In perioada 16 – 30 august va avea loc jurizarea magazinelor si in acelasi timp se desfasoara si testele de uzabilitate, realizate – in premiera – cu dispozitive eye-tracking cu ajutorul companiei IRSOP. Astfel, juratii specialisti si consumatorii obisnuiti vor decide cine sunt castigatorii celei de a V-a editii a Galei Premiilor eCommerce, care se va desfasura pe 2 septembrie 2010 la hotelul Ramada Bucharest Park.

Festivitatea de premiere va fi precedata de Conferintele GPeC la care vor participa nume sonore ale industriei de comert electronic atat din strainatate, cat si din Romania. “Poate ii vom dezamagi pe unii participanti pentru ca nu celebram 5 ani de existenta cu bere sau hostesse semi-dezbracate, ci prin know-how, prin aducerea specialistilor internationali in Romania, prin chestiuni concrete menite sa ii ajute pe reprezentantii magazinelor online sa isi dezvolte afacerea. Pentru distractie exista alte evenimente sau cluburile, insa Gala Premiilor eCommerce isi pastreaza obiectivele si verticalitatea, fiind un eveniment care pune accent pe informatie si seriozitate”, afirma Andrei Radu. “Tin sa le multumesc partenerilor de la Fundatia Post-Privatizare pentru efortul de a sustine Conferintele GPeC si in acelasi timp sponsorilor care ne-au sprijinit in organizare si partenerilor media care au fost portavocea noastra – nu ii pot mentiona pe toti de teama sa nu omit un nume, dar ii regasiti pe site-ul Galei”, mentioneaza Radu.

Gala Premiilor eCommerce 2010, powered by Orange, se va desfasura pe 2 septembrie. Festivitatea de premiere va fi precedata de Conferintele GPeC la care au confirmat participarea speakeri internationali de renume, conferintele fiind organizate cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare.

Evenimentul este sustinut de: IBM, FAN Courier, ePayment, UIS, IRSOP, SiteAudit, Canon, Santal, eName.ro, Gazduire.ro.

Eveniment recomandat de KISS FM.

Parteneri media: Elevate, IAB Romania, ARBOinteractive, Digital4, DigitalAds, Beyond Media, 2Parale, SmartBuy, ZeList, Wall-Street, Trafic.ro, Rol.ro, Compari.ro, Port.ro, Ziare.com, StiriDeBine.ro, LaptopNews.ro, Creditul.com, Eurologic-Asigurari.com, Brasov.ro, Pensiuni-Vile.ro, eAfacere.ro, PresaOnline.com, Immoland.ro, Speologie.ro, AfterHours.ro, Viata-Libera.ro, Pasiunea.eu, PCforum.ro, DivaHair.ro, ZiarulDeIasi.ro, e-Oferta.ro, SFM.ro, BeatFactor.ro, BestMusic.ro, BursaAsigurarilor.ro, e-Transport.ro, Studentie.ro, AllShops.ro.

One Response to “Peste 100 de magazine online participa la Gala Premiilor eCommerce 2010!”

  1. Claudiu says:

    Sănătate și un pahar de bere bio pentru voi! :)

Leave a Reply