2 carti pregatite de tipar

GPeC 2010 s-a incheiat… multumesc tuturor pentru feedback si ma bucur nespus ca am reusit sa va aducem cea mai tare editie de pana acum!

In alta ordine de idei, in putinul timp liber am reusit sa scriu 2 documente masive in paralel – unul strict legat de comert electronic (pe baza experientei acumulate in ultimii 6 ani) care contine studii de caz, situatia pietei romanesti, sfaturi practice pentru optimizarea conversiilor, concluziile celor 4 ani de teste de uzabilitate, comportamentul consumatorilor obisnuiti, spending-ul pe nise de piata, concluzii in urma studiilor efectuate de noi, evolutia magazinelor online in timp pe nise si in cifre etc etc etc.  … zic eu, multe informatii interesante…. alt document pur beletristic (fara nimic legat de e-commerce; o poveste in stilul meu – o tentativa de roman :) ).

De retinut: cele 2 carti nu vin la pachet, nu trebuie sa le cumperi pe amandoua… doar le mediatizez ca atare :) Daca vrei doar e-commerce, ask for it… daca vrei si latura umana a unui om de business, cere-o :)

Nu stiu sa estimez inca un cost, totul depinde de tiraj, cheltuielile de tipar etc. Fa-ti rezervare pe andrei.radu@linkmagazine.ro si in functie de nr de solicitari, te anunt care e pretul. Cert e ca nu poate fi o avere!

LE: cartile vor vedea lumina tiparului la sfarsitul acestui an si voi avea parte – prin amabilitatea unor oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata pana acum – si de o lansare de carte in Iasi. :)

7 Responses to “2 carti pregatite de tipar”

 1. Mihai Brehar says:

  Tiraj, tipar? E-book!

 2. [...] va trebui să îmi înțelegeți surprinderea când am citit despre Andrei Radu că s-a apucat de scris beletristică. Primul gând a fost: și mama când se va apuca de reparat motoare de avioane? Am realizat că am [...]

 3. [...] dat va scoate o carte. Azi, cand tocmai puneam la cale o cafea de business, iata ce ma anunta Andrei: ca lucreaza se zor si urmeaza sa fie dat la tipar un proiect care consta intr-o carte de comert [...]

 4. Andrei Radu says:

  @Mihai – vor fi carti tiparite. Lasa-ma si pe mine sa scriu despre online in offline. :)

 5. Claudiu says:

  Frumos, felicitari! Oricine scrie (orice) ar trebui sa scoata o carte.

 6. organizator Iasi says:

  ” cartile vor vedea lumina tiparului la sfarsitul acestui an si voi avea parte – prin amabilitatea unor oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata pana acum – si de o lansare de carte in Iasi. “…

  …care va fi nu doar o lansare oarecare de carte, ci una realmente memorabilă! Una care are ambiţia sa eclipseze până şi…Galele Premiilor eCommerce :) )

 7. [...] astazi pana pe 15 decembrie 2010, puteti face rezervarea cartii de e-commerce despre care vorbeam aici si beneficiati de 15% discount din [...]

Leave a Reply