Rezerva acum cartea de e-commerce semnata Andrei Radu & Liviu Taloi

A sosit momentul sa va anunt ca de astazi pana pe 15 decembrie 2010, puteti face rezervarea cartii de e-commerce despre care vorbeam aici si beneficiati de 15% discount din pret.

Cartea prezinta o analiza a pietei romanesti de comert electronic de la inceput (anii 2000) pana in prezent, cuprinzand statistici asupra evolutiei numarului de tranzactii (prin diferite metode de plata), dinamica pietei (achizitii, preluari, falimente), nise de piata si spending pe nise, comportamentul consumatorilor, tendinte, predictii, evolutie, interpretarea legislatiei in vigoare etc.

Pe langa sinteza de piata, cartea prezinta si concluziile celor 4 ani de teste de uzbilitate realizate in cadrul Galei Premiilor eCommerce, cat si: greselile frecvente ale detinatorilor de magazine online, sfaturi practice despre cum ar trebui sa fie organizat un magazin online (atat dpdv site, cat si dpdv logistic), recomandari si bune practici, marketing si promovare, SEO, KPI-uri si masuratori de business, marca de incredere etc.

Cred ca orice antreprenor online ar trebui sa parcurga aceasta carte pentru a avea o privire de ansamblu asupra pietei, niselor de piata, aglomerarii pe nise, spending-ul consumatorilor si, mai ales, pentru a-si imbunatati business-ul in functie de recomandarile bazate pe 6 ani de experienta in domeniu, 2 studii de e-commerce la nivel national (comandate de MCSI (2006) si ANCOM (2008)), consultantei de specialitate acordate magazinelor online si, nu in ultimul rand, organizarii Galei Premiilor eCommerce.

Cartea va aparea cel mai tarziu la inceputul lunii februarie 2011 (exista un mic delay fata de termenul propus initial datorita tipografiilor si altor chestiunice trebuiesc indeplinite pentru editarea de carte – ISBN etc.). Pretul acesteia este de 200 lei (TVA inclus), dar cei care fac rezervare pana pe data de 15 decembrie 2010, beneficiaza de un discount de 15% (adica de 30 de lei, pretul final devenind 170 lei), cu conditia de a achita 50% avans din pretul cartii – adica 85 lei.

Cei interesati ma pot contacta la andrei.radu @ linkmagazine.ro pentru a le emite factura proforma.

LE: Pentru ca am fost deja intrebat si am omis sa mentionez: costul cartii NU include taxele de livrare.

8 Responses to “Rezerva acum cartea de e-commerce semnata Andrei Radu & Liviu Taloi”

 1. adiz says:

  de ce nu o puneti pe magazinul de webinarii a lui liviu sa se poate plati integral sau pe jumate cu cardul prin mobilpay card/sms/romtelecom evtl ?!
  ar dura 5 minute…

 2. adiz says:

  si se poate emite si proforma si factura ulterior automat

 3. Andrei Radu says:

  Sal Adi,
  Pentru ca am decis sa scoatem cartea in format tiparit, nu electronic. Tu te referi la o carte digitala sau am inteles eu gresit?

 4. [...] prezinta o analiza a pietei romanesti de comert electronic de la inceput (anii 2000) pana in prezent, cuprinzand statistici asupra evolutiei numarului de [...]

 5. adiz says:

  ma refeream la cartea digitala cu precomanda. e mai simplu sa platesti avansul sau suma integrala online cu cardul (de firma eventual).

  pune si tu notificare prin e-mail la comentarii te rog.

 6. adiz says:

  scuze – cartea tiparita cu precomanda

 7. [...] pe 15 decembrie 2010 mai ai timp sa faci pre-rezervarea Cartii de E-Commerce semnata de mine impreuna cu Liviu Taloi pentru a beneficia de reducerea de 30 lei din pretul de [...]

 8. [...] aceasta insemnare pentru cei care deja au facut prerezervarea Cartii de eCommerce semnate de mine si Liviu Taloi, anuntandu-i ceea ce am fost si eu anuntat de catre editura – [...]

Leave a Reply