Carte eCommerce + GPeC 2011

Scriu aceasta insemnare pentru cei care deja au facut prerezervarea Cartii de eCommerce semnate de mine si Liviu Taloi, anuntandu-i ceea ce am fost si eu anuntat de catre editura – va mai fi un mic delay pana la aparitia pe raft. Va cer scuze anticipat – uneori lucrurile se misca incet in Romania…

Cu siguranta, insa, veti primi cartea si sper ca acest lucru sa se intample repede. Si mai sper ca va merita asteptarea (speculand acest delay, am hotarat sa introducem in carte si o parte din rezultatele Studiu Comert Electronic 2010).

Nu in ultimul rand, pana atunci lucram de zor la lansarea GPeC 2011 – Academia de eCommerce, inscrierile fiind programate sa inceapa in luna martie, cu multe surpriza placute pentru participanti si pentru piata in general.

2 Responses to “Carte eCommerce + GPeC 2011”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Liviu Taloi, Cristian Filimon. Cristian Filimon said: RT @ltaloi: Carte eCommerce + GPeC 2011 « Andrei Radu http://www.andrei-radu.ro/?p=305 via @gpecro [...]

  2. Gabi says:

    Buna,

    Nu gasesc pe nicaieri o informatie clara privind inceperea inscrierilor pentru GPeC 2011, desi urmaresc GPeC si pe Twitter. Imi poti spune, te rog, cand incep si ce inseamna mai exact “trebuie sa te inregistrezi la ANSPDCP” ? Caci in tweetul care mentioneaza asta sunt indemnata sa derulez procedura, dar niciun link de unde sa fac acest lucru.

    Multumesc!

Leave a Reply