GECAD ePayment s-a vandut

Mai jos comunicatul de presa oficial:

“Allegro achiziţionează pachetul majoritar de acţiuni la GECAD ePayment

Un pachet majoritar de acţiuni al companiei GECAD ePayment International SA, lider în furnizarea de soluţii eCommerce integrate pe piaţa românească, a fost achiziţionat de către grupul Allegro, parte a companiei media internaţionale Naspers Ltd. În consecinţă, Allegro a devenit acţionar majoritar la GECAD ePayment cu o participaţie de 83%. Orbitview continuă să deţină 17% din companie, iar Radu Georgescu rămâne în Consiliul Director al GECAD ePayment SA. Tranzacţia a fost finalizată în august 2010, valoarea acesteia fiind confidenţială.

Daniel Nicolescu va ocupa noua funcţie de CEO la GECAD ePayment.

Înainte de achiziţie, din GECAD ePayment a fost desprinsă divizia Avangate, furnizor internaţional de soluţii şi servicii pentru distribuţia electronică a programelor software, cu sediul în Olanda, care a devenit astfel companie separată. Acţionariatul Avangate a rămas neschimbat, Orbitview Ltd deţinând 99% din capital şi Radu Georgescu restul de 1%.

“Allegro aduce cu sine o experienţă foarte bogată în domeniul eCommerce, având operaţiuni în majoritatea pieţelor mari din Europa Centrală. Sunt convins că această asociere va fi, în primul rând, în beneficiul clienţilor GECAD ePayment. Personal voi continua să mă implic în activitatea companiei aşa cum am făcut-o şi până acum”, declară Radu Georgescu.”

2 Responses to “GECAD ePayment s-a vandut”

  1. [...] la Andrei Radu AKPC_IDS += “2696,”;Popularity: unranked [...]

  2. Claudiu says:

    Allegro nu face deloc treaba buna la tizo.ro. Fostul aukro.

Leave a Reply