S-au desemnat castigatorii pentru Studiu Comert Electronic 2010!

Mai jos regasiti comunicatul de presa emis acum 20 de minute:

“Astazi, 20 ianuarie 2011, au fost desemnati – prin tragere la sorti – castigatorii premiilor oferite in urma completarii chestionarului de pe www.studiucomertelectronic.ro. Tragerea la sorti a fost realizata prin sistemul Random.org care a ales aleator id-urile castigatorilor, numele acestora fiind publicate integral pe site-ul Studiului. “Studiu Comert Electronic 2010” este dezvoltat de Andrei Radu, Liviu Taloi si Bogdan Manolea si face parte din proiectele derulate de Gala Premiilor eCommerce.

In perioada 6 decembrie 2010 – 15 ianuarie 2011, pe www.studiucomertelectronic.ro s-a derulat un sondaj dedicat internautilor obisnuiti – clienti sau nu ai magazinelor online – care au fost invitati sa raspunda la un set de intrebari vizand aspecte legate de activitatea de comert electronic.

Scopul studiului dezvoltat de echipa Link 2 eCommerce, este de a actualiza informatiile obtinute in urma “Studiului Privind Dezvoltarea Comertului Electronic din Romania” realizat tot de Link 2 eCommerce, in 2008, la solicitarea ANCOM pentru a putea observa daca si in ce fel s-a modificat comportamentul consumatorilor in perioada crizei economice.

Sondajul a strans peste 8.300 de raspunsuri, din care 5.033 sunt valide – “un esantion destul de relevant pentru piata romaneasca de comert electronic”, dupa cum spune Andrei Radu, coordonatorul echipei de proiect. “In perioada urmatoare vom analiza si centraliza raspunsurile, iar in martie 2011 vom da publicitatii rezultatele studiului”, continua Radu.

Efortul dezvoltatorilor studiului a fost sustinut de 45 de magazine online care au oferit premii pentru castigatori si de 18 parteneri media care au contribuit la promovarea sondajului. “Le multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si sper ca in urma publicarii rezultatelor, sa mai facem un pas in evolutia comertului online autohton”, declara Andrei Radu.

Lista completa a castigatorilor poate fi regasita pe site-ul Studiului la www.studiucomertelectronic.ro. Castigatorii sunt rugati sa contacteze echipa de proiect la office@link2ec.ro sau la tel. 0757.48.28.24 pana pe data de 20 februarie 2011 pentru a intra in posesia premiilor.”

Leave a Reply