Comertul electronic nu inseamna plata cu cardul

Asta cred 640 din vizitatorii Link2eCommerce care au raspuns la poll-ul nostru. 53 de utilizatori considera ca plata online cu cardul este obligatorie in comertul electronic cata vreme canalul de comunicare dintre client si magazin este Internetul. 127 de internauti sunt fermi: comertul electronic adevarat presupune acceptarea platilor online. 38 considera ca important este volumul de vanzari si nu metoda de plata.

3 Responses to “Comertul electronic nu inseamna plata cu cardul”

 1. Bogdan says:

  Andrei, am mai discutat despre subiectul asta…
  Cred ca faci o limitare gresita limitind plata online – cea cu cardul. Variantele banilor electronici (vezi Paypal care a intrat in Romania si deja sunt vreo 6 magazine care-l accepta) , a platilor prin sms – sunt tot variante online care s-ar putea in timp sa aiba o nisa importanta in compartie cu plata cu cardul.

 2. deedee says:

  Motivele situatiei din Germania sint expuse chiar in documentul dat ca exemplu: “Only half of the e-shops in Germany realise that the payment portfolio is a business-relevant instrument. In particular, merely 25% of the e-shops take account of e-shoppers’ security concerns.”

  De asemenea, iata ce mai zice documentul: atentie ca clientii tai sint pretentiosi!

  “E-shoppers also place various demands on payment systems. Besides the desire for (perceived) security the e-shoppers are mainly keen on rapid transaction.”

  Concluzia este sa oferi cit mai multe modalitati de plata pentru a nu rata in nici un fel ocazia unei conversii :)

  Bafta.

Leave a Reply