In prag de An Nou imi doresc…

… Nimic! Imi doresc nimic!

La fiecare inceput de an mi-am dorit sa se intample ceva, sa fie totul bine, sa fiu sanatos, sa imi fie sanatosi prietenii, fratele, cumnata… acum nepotica. Sigur ca nu vreau sa li se intample ceva rau nici in 2010 si ca in sinea mea sper ca rugamintile de sanatate adresate lui Doamne-Doamne sa fie implicite.

Spun ca nu vreau nimic pentru ca nu mai vreau sa planuiesc, sa sper, sa cred ca minuni se intampla. De ce? Daca imi propun target-uri care nu depind de mine, exista o mare sansa sa esueze… iar atunci voi crede ca “Cineva” e impotriva mea si voi fi dezamagit. De preferat, deci, sa las lucrurile sa curga asa cum vor curge. Nu voi deveni mai destept peste noapte, nu-mi vor disparea monstrii, nu se va schimba lumea odata cu trecerea in Noul An. Nu se schimba caractere sau personalitati, nici principii de viata, nici minciuna nu devine adevar…

Dar nici nu inseamna ca nu putem privi in 2010 sperand ca vom avea puterea sa facem fata oricarei confruntari, oricarei probleme, oricarui neajuns. Pana la urma, lumea nu sta in loc iar Pamantul oricum se invarte… “what doesen’t kill you, makes you stronger”, nu? :)

Eu va doresc aceasta putere de a trece peste orice si… evident… sanatate pentru a face fata potentialelor lucruri urate! Sa aveti un an bun si sa beti cu masura in seara asta! Cu masura de 1L.. :) )

Leave a Reply