Archive for the ‘Asa NU’ Category

How much for a person’s life?

Thursday, February 17th, 2011

Acum 2 zile un domn in varsta – vecin de bloc – a decedat. Astazi il ingroapa, iar pe casa scarii era agitatie – multi vecini care vroiau sa “il vada” sau sa il petreaca pe ultimul drum. Biserica din colt si-a facut simtita prezenta cu ajutorul clopotelor, cortegiul s-a deplasat agale catre datini in timp ce oamenii purtatori de prosoape pe mana dreapta, discutau despre faptul ca a inceput iar sa ninga, despre Boc, despre nimicuri cotidiene.

Au trecut 10 minute de cand am coborat sa cumpar un banal pachet de tigari si am urcat in lift cu un vecin proaspat intors de la biserica:

- “Mergeti la 3?”, l-am intrebat crezand ca se opreste la etajul cu pricina, unde se pomenea cel decedat.

- “Nu… la 8… cobor dup-aia la pomana, nu ratez ocazia.”, imi spune. “Nu ca n-as avea ce manca acasa”, simte sa adauge. “Oricum era si frig, n-am mai fost la cimitir, vin la masa daca e… nu trebuie sa manance cineva si pomana?”

Am iesit din lift gandindu-ma ca si viata mea  va valora o masa candva… o simpla pomana.

Sergiu, nu e ok cum procedezi!

Sunday, September 30th, 2007

Mare mi-a fost mirarea sa aflu ieri ca am participat ca nominalizat la Gala Premiilor No-Cash care s-a desfasurat undeva in primavara. Am dat din intamplare peste un articol (btw, Alin keep up the good work!) din care am aflat ca site-ul Conso.ro a fost declarat cel mai bun serviciu public de promovare a cardurilor de catre No-Cash, respectiv de catre Sergiu Cone. Ma bucur ca e asa pentru ca munca lui Alin chiar se vede, dar m-am mirat sa vad Link2eCommerce nominalizat fara sa ni se ceara macar opinia si fara sa primim (macar, de bun simt) o invitatie la Gala. Mai mult decat atat, adresa site-ului nostru este www.link2ec.ro si nu link2ecommerce.ro. Asta pentru ca daca tot ne-ai nominalizat Segiu, ai putea macar sa ne citesti. In plus, noi nu suntem o publicatie care promoveaza industria cardurilor decat indirect prin prisma comertului electronic dar sincer, nu m-as pune pe picior de egalitate cu Conso care se ocupa direct de acest domeniu. Fiecare e bun pe felia lui. Iar, personal, am tot respectul pentru Alin pe care l-am urmarit de multe ori la Money Channel.

Sergiu, data viitoare, ar fi frumos sa ne ceri si noua parerea daca vrem sa participam sau nu ca nominalizati la Gala No-Cash. Chit ca orice informatie pe care o transmitem e publica, poate pur si simplu nu vrem sa participam. :)