Archive for August, 2009

MARE ANUNT MARE!

Monday, August 24th, 2009

Cautam oameni talentati care sa isi doreasca sa filmeze spoturi video pentru Gala Premiilor eCommerce 2009. Uite ce vrem:

- o fata HOT si SMART  (cautam perfectiunea intruchipata? :) )

- o doamna la aprox. 40 de ani gen Coana Chirita (de asemenea, inteligenta si simtul umorului sunt necesare)

- un domn aprox. 30 de ani (tipul intelectualului) – finut, costum, business-man. :)

- o doamna in varsta prea funny!

Cam atat. Evident, vorbim despre Gala Premiilor eCommerce, unde intotdeauna lucrurile au fost si raman serioase deci nu-ti face probleme ca am devenit peste noapte traficanti de carne vie. :) Si la fel de evident, muncim si “papam”.

So, daca ti-am starnit curiozitatea si crezi ca te incadrezi in una din cele 4 variante, scrie-mi pe mail: andrei.radu@linkmagazine.ro. O sa am nevoie de o descriere de-a ta, o poza, o motivatie… pe scurt, cateva randuri despre tine.

Iar pentru cei carora le-am starnit curiozitatea cu spoturile video… mi-a trecut acum prin cap un concurs: care crezi ca e povestea spoturilor? Poti s-o scrii sau nu (in cazul in care crezi ca am ramas in pana de idei). Pentru noi e doar de fun si tare sunt curios daca ghicesti. Nu stiu ce premiu iti dam, dar promit ca-ti dam un premiu la fel de traznit ca povestea ta in seara Galei. Ce zici?

Ai o idee buna? Poti castiga un laptop…

Thursday, August 20th, 2009

Mugur Frunzetti a pornit un concurs inedit prin care ii invita pe internauti sa prezinte proiecte pentru o idee de nisa online sau a unui magazin online. Cei care sunt responsabili si au o idee originala dar si un plan rezonabil de a o pune in practica, pot castiga un laptop. Concursul se desfasoara pana la 30 septembrie 2009. Mai multe detalii, la Mugur pe blog.

Criteriile de jurizare pentru GPeC 2009…

Monday, August 17th, 2009

… au fost facute publice azi, 17 august 2009. Intra si tu pe website-ul Galei ca sa vezi prin ce trebuie sa treaca magazinele online in lupta pentru titlul de “Cel mai bun start-up” sau “Magazinul Anului“: http://www.gpec.ro/jurizare/criterii-de-jurizare/.

Anul trecut au fost putin peste 80 de criterii… anul acesta sunt putin peste 95. :)