Archive for November, 2011

Bravo castigatorilor de la GPeC 2011!

Wednesday, November 23rd, 2011

Ieri am avut o zi extrem de plina, obositoare (pentru mine, cel putin), dar in acelasi timp incantatoare! Ieri s-au decernat, pentru al 6-lea an, premiile GPeC. Ii felicit pe castigatori si sper ca toti participantii au avut de castigat in urma competitiei!

Pe site-ul Galei, regasiti lista completa a premiilor decernate ieri. Congrats!!! :)

GPEC 2011 LIVE, by LTV.ro

Monday, November 21st, 2011

Vrei sa vii la GPeC 2011? Mai ai timp pana maine sa confirmi!

Friday, November 18th, 2011

Maine, pe 19 noiembrie, este deadline-ul in care mai poti confirma prezenta la Gala Premiilor eCommerce 2011. Te asteapta speakeri de renume in cadrul Conferintelor GPeC si ti-am pregatit si cateva surprize de destins atmosfera in cadrul Festivitatii de Premiere. Eu zic ca merita sa strigi “prezent” langa fetele de la receptie :)

Ai timp doar pana maine sa confirmi participarea! Trimite un email la office@link2ec.ro pentru ca te vrem alaturi pe 22 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms incepand cu ora 13.00 la a 6-a editie a Galei Premiilor eCommerce!

PS: Comunicatul de presa oficial si detaliat privind confirmarea participarii, pe blogul GPeC.

Fa-ti bagajele si hai la GPeC 2011!

Tuesday, November 15th, 2011

De azi intr-o saptamana, pe 22 noiembrie 2011, la aceasta ora ma pregatesc sa dau mana cu voi la cea de a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce. Ca in fiecare an, am pregatit surprize placute in asa fel incat toti cei interesati de comertul electronic sa aiba parte de informatie de calitate si sa intalneasca numele sonore ale industriei online.

Nu ai voie sa ratezi Conferintele GPeC, unde speakeri de renume autohtoni si internationali vor livra know-how adevarat si in niciun caz nu trebuie sa lipsesti de la decernarea premiilor pentru ca ti-am pregatit multe surprize.

Asadar, te astept cu drag pe 22 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, incepand cu ora 13.00 pentru cea de a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce! Vezi intreaga agenda a evenimentului pe site-ul Galei!

20 de invitatii gratuite si 3 invitatii VIP la Gala Premiilor eCommerce 2011

Monday, November 14th, 2011

Nu ne dezmintim. Ca in fiecare an, oferim 20 de invitatii pentru cei care sunt cu adevarat interesati de comertul electronic sau vor sa isi deschida un magazin online si isi doresc cat mai multa informatie de calitate. In plus, pentru antreprenori, anul acesta oferim si 3 invitatii VIP – lucru care presupune ca vor putea sta de vorba cu specialistii in “backstage”, le vor putea cere sfaturi sau pot afla informatii despre segmentul de piata in care vor sa isi dezvolte afacerea.

Asadar, cei interesati pot aplica pentru o invitatie pana pe 18 noiembrie, trimitand un e-mail la office@link2ec.ro in care sa isi motiveze cat mai bine intentia de participare. Pentru mai multe informatii, puteti citi insemnarea dedicata de pe blogul GPeC.