Archive for August, 2011

GPeC iti aduce singura saptamana de traininguri intensive din comertul electronic romanesc!

Wednesday, August 3rd, 2011

Cea de a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce se afla in plina desfasurare, fiind singurul eveniment-maraton al comertului electronic romanesc. In timp ce juriul Galei a inceput a doua etapa de evaluare pentru cele peste 60 de magazine inscrise in competitie, organizatorii GPeC pregatesc “Scoala de Vara” – o saptamana de traininguri intensive de e-commerce, care se va desfasura in perioada 28 august – 4 septembrie, la munte, in jud. Brasov.

Potrivit organizatorilor GPeC, Scoala de Vara este prima de acest fel din Romania in domeniul comertului electronic, fiind constituita dintr-o serie de traininguri zilnice timp de o saptamana si sustinute de cei mai buni specialisti din domeniu. De asemenea, tematica dezbatuta este “arzatoare pentru orice magazin online”, dupa cum declara Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce.

Astfel, conform agendei publicate pe website-ul Galei la www.gpec.ro, si-au confirmat deja prezenta speakeri consacrati care vor abora, in cursurile lor, problemele esentiale ale unui magazin online:

-       “Cum te marketezi eficient prin Google AdWords” – Norbert Simionescu, Product Specialist Google

-       “Tehnici de vanzare” – Florin Ghinda, Institutul Roman de Training

-       “Usability si optimizarea conversiilor – exemple concrete” – Andrei Radu, GPeC

-       “Cum facem SEO si de ce e important?” – Cristian Mezei, Advanced Ideas

-       “Monitorizeaza, verifica si eficientizeaza-ti afacerea – Google Analytics, de la implementare pana la cifre” – Liviu Taloi, SiteAudit

-       “Fa-te cunoscut si vinde eficient! – Marketing si PR” – Dorin Boerescu, 2Parale

-       “Social Media in e-commerce” – Cristian Manafu, Evensys

-       “Organizare si taskuri intr-un magazin online – back-office” – Liviu Taloi, SiteAudit

-       “Reglementari europene pentru protectia consumatorului in comertul online” – Bogdan Manolea, Legi-Internet.ro

-       “Start, evolutie, probleme, exit si start din nou – case study” – Mugur Frunzetti, Floria.ro

-       “Finantari nerambursabile pentru proiecte e-commerce” – Zoltan Somodi, Matrix Business Consulting

Cursurile se vor desfasura de luni (29 august) pana vineri (2 septembrie) in fiecare dimineata intre orele 10.00 si 14.30, urmand ca dupa amiezele sa fie rezervate discutiilor libere intre participanti si speakeri, magazinele inscrise putand beneficia de consultanta gratuita asupra afacerii lor.

“Nu in ultimul rand, serile ne sunt dedicate pentru socializare, distractie si team-building – nu vor lipsi focul de tabara, campionatele de ping-pong, fotbal, darts, carti, mima, karaoke, vinul fiert, palinca sau berea pentru ca ne dorim sa imbinam utilul cu placutul, sa invatam serios si sa ne distram pe masura”, spune Andrei Radu. “Ar fi si pacat sa nu ne bucuram de o saptamana la aer curat de munte in compania celor mai faini oameni din online”, adauga el.

Desi Scoala de Vara este organizata de Gala Premiilor eCommerce, orice companie direct implicata in comertul electronic poate participa, indiferent daca este sau nu magazin inscris in competitie la GPeC.

Taxa de participare la Scoala de Vara este de 2000 lei/persoana (TVA inclus) pentru intreg sejurul (28 august – 4 septembrie / 7 nopti) si aceasta include:

-       Cazare in camera dubla, dar in regim single

-       Pensiune completa (mic dejun, pranz, cina, cina festiva + coffee-break in fiecare zi de training)

-       Acces gratuit la serviciile de care dispune hotelul: biliard, sauna, sala de fitness, tenis de masa, darts + evident, sala de conferinte dotata logisitc corespunzator :)

-       Bauturi racoritoare si alcoolice, foc de tabara si orice alte activitati organizate de noi

-       Cel mai important: 5 zile de cursuri intensive, adica nu mai putin de 20 de ore de training cu specialistii online-ului romanesc + posibilitatea de a discuta tete-a-tete cu fiecare din ei despre afacerea proprie

-       Acces la al doilea raport de jurizare pentru magazinele participante la GPeC 2011

Inscrierile se pot face pana pe data de 20 august 2011, completand formularul de inscriere de pe website-ul Galei la http://www.gpec.ro/inscrie-te-acum-scoala-de-vara. Pentru mai multe informatii, vizitati www.gpec.ro/agenda-scoala-de-vara.

Gala Premiilor eCommerce 2011 – Academia de eCommerce este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSGOrangeUISFAN Courier, Advanced Ideas, ePayment member of PayU.

Parteneri media: Ziarul FinanciarBusiness MagazinGandulMediafaxgo4itElevateIAB Romania2Parale,ROL.roPrice.roShopManiaSmartBuyTrafic.roZeList.