Archive for September, 2010

2 carti pregatite de tipar

Tuesday, September 14th, 2010

GPeC 2010 s-a incheiat… multumesc tuturor pentru feedback si ma bucur nespus ca am reusit sa va aducem cea mai tare editie de pana acum!

In alta ordine de idei, in putinul timp liber am reusit sa scriu 2 documente masive in paralel – unul strict legat de comert electronic (pe baza experientei acumulate in ultimii 6 ani) care contine studii de caz, situatia pietei romanesti, sfaturi practice pentru optimizarea conversiilor, concluziile celor 4 ani de teste de uzabilitate, comportamentul consumatorilor obisnuiti, spending-ul pe nise de piata, concluzii in urma studiilor efectuate de noi, evolutia magazinelor online in timp pe nise si in cifre etc etc etc.  … zic eu, multe informatii interesante…. alt document pur beletristic (fara nimic legat de e-commerce; o poveste in stilul meu – o tentativa de roman :) ).

De retinut: cele 2 carti nu vin la pachet, nu trebuie sa le cumperi pe amandoua… doar le mediatizez ca atare :) Daca vrei doar e-commerce, ask for it… daca vrei si latura umana a unui om de business, cere-o :)

Nu stiu sa estimez inca un cost, totul depinde de tiraj, cheltuielile de tipar etc. Fa-ti rezervare pe andrei.radu@linkmagazine.ro si in functie de nr de solicitari, te anunt care e pretul. Cert e ca nu poate fi o avere!

LE: cartile vor vedea lumina tiparului la sfarsitul acestui an si voi avea parte – prin amabilitatea unor oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata pana acum – si de o lansare de carte in Iasi. :)